DanishEnglishEnglish
  • Om os

Om os

Brødrene på nabogårdene

Overgaard I/S indehaves af Bjarne og Henning Overgaard Pedersen. Vi er brødre og bor på hver vores gård, nabo til hinanden, i det smukke kuperede landskab i det midtjyske. Begge har vi juletræsproduktion som hovederhverv.

Vi er den tredje generation, der siden 1800 tallet har drevet skovdrift herfra. Men den egentlige produktion af juletræer begyndte i 1985, hvor vi plantede de første Nordmann juletræer. Siden har vi år efter år tilplantet mere og mere.

På vores egen og lejet ca. 150 ha. jord producerer vi hovedsagelig Nordmann Juletræer (lat.: Abies Nordmanniana) samt en mindre mængde rødgran juletræer (lat.: Picea Abies) og Nobilis klippegrønt (lat.: Abies Procera).

Kvalitet er altafgørende

Det er afgørende for os, at vores juletræer er af meget høj kvalitet, samt at produktionen foregår på en professionel måde, hvor der er plads til at opfylde kundernes individuelle behov og ønsker.

Den høje kvalitet opnås, ved at hvert enkelt træ besigtiges flere gange årligt. Hvis det er nødvendigt bearbejdes det eksempelvis ved bundklipning, formklipning, gødskning, topskudsregulering, insektbekæmpelse med videre.
Overgaard-10

Eksport til hele Europa

Næsten hele vores produktion eksporterer vi til en række lande i Europa. Det sker gennem en stabil kundekreds, vi har opbygget over mange år. Da vi til stadighed udbygger vores produktion, søger vi konstant nye kundeemner til et varigt samarbejde. Desuden har vi et tæt samarbejde med de øvrige juletræsproducenter i området og afsætter en større og større del af deres træer, som et supplement til vores egen produktion.

Error: Only up to 6 widgets are supported in this layout. If you need more add your own layout.
DanishEnglishEnglish